Home

Achtergrond

Univeg in nieuw distributiecentrum Moskou

De Belgische groentemultinational Univeg heeft een lease-overeenkomst gesloten voor een nieuw distributiecentrum nabij Moskou.

Het gaat om een nieuwbouw van 5.000 vierkante meter, over uitbreiding met nog eens 14.000 vierkante meter is Univeg nog in gesprek. Dat stelt het blad Eurofruit. Ook het hoofdkantoor van Univeg in Rusland wordt verplaatst naar het centrum dat op circa zeven kilometer van de Russische hoofdstad ligt, lange een snelweg.

Volgens analisten toont dit aan de vraag naar kwaliteitsproducten in Moskou nog altijd groeit en dat grote multinationale vertrouwen houden in de Russische markt. Univeg heeft met Univeg Benelux en Bakker Barendrecht een belangrijke positie in de Nederlandse afzet van groente en fruit.

Of registreer je om te kunnen reageren.