Home

Achtergrond 315 x bekeken 8 reacties

Trekker met oplegger ramt woning

Een trekker met maïsoplegger heeft gisteren een woning geramd op de Beek in het Noord-Limburgse plattelandsdorpje Merselo.

Gevel, muur en dak van de woning raakten beschadigd, maakte de politie vandaag bekend. Vermoedelijk bij het achteruitzetten reed het gevaarte een gat in de muur. De onbekende bestuurder ging er direct na de aanrijding met de groengele trekker en aanhanger vandoor.

De geschrokken bewoners werden bij thuiskomst dinsdagavond geconfronteerd met de ravage. De bestuurder had zich woensdag nog niet gemeld.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  boer

  He Brutus beer Brabant in Limburg komen ook vele brabantse loonwerkers

 • no-profile-image

  angela

  ten eerste: zet eens gewoon je naam onder je mailtje!
  durf gewoon voor je mening uit te komen!
  ten tweede: je moet de verantwoording en moraal van mensen veranderen, dat heeft niets met kentekens van tractoren te maken want ook met auto's rijden ze door en zijn vaak niet te achterhalen.
  jammer dat men zo met elkaar omgaat tegenwoordig en het lijkt alleen maar erger te worden.

 • no-profile-image

  Objectieve burger

  Tja, geen kenteken he. Lijkt me toch wel weer handig, en niet alleen in dit soort uitzonderlijke gevallen. ookal willen boeren dat niet...

 • no-profile-image

  herkauwer

  Zo is het Brabant. Vorig jaar reed ook een groen met gele John Deere trekker niet ver van Merselo in op een fietsend echtpaar en wandelaars. En ook toen ontbrak een kenteken om aangifte te doen. Dit soort zaken gaat alle perken te buiten, maar er moet natuurlijk wel nagegaan kunnen worden waar er in die buurt gisteren mais gekneusd is. En dan gewoon even alle trekkers en silagewagens bij de loonwerkers en boeren rondom Merselo op schade controleren zou ik zeggen.

 • no-profile-image

  Boerke

  Wat een onzin over dat kenteken! Het probleem zit 'm hier niet in een kenteken, maar dat blijkbaar niemand het heeft zien gebeuren. En dan is een kenteken ook echt geen oplossing. Als iemand 't wel gezien had, was de veroorzaker ook echt wel te achterhalen.

 • no-profile-image

  brabant

  Nu kunnen ze hem niet meer achterhalen. Precies alleen voor deze reden al een kenteken invoeren zodat deze maloten worden gepakt.

 • no-profile-image

  veehouder

  Dus alle trekkers een kenteken omdat eens in de zoveel jaar een traktor niet te achter halen is??En dan nog zullen er net zoveel ongelukken gebeuren. Vind het wel een lompe streek om weg te rijden neem aan dat ie wel verzekert was.

 • no-profile-image

  Brutus Beer

  Als ik onderstaande stemmingmakerij lees, dan is er maar 1 eerlijke oplossing: Alle Limburgers een kenteken op de trekker. Zij verpesten het blijkbaar voor de rest van Nederland!

Laad alle reacties (4)

Of registreer je om te kunnen reageren.