Home

Achtergrond 167 x bekeken

Tien gewonden door ongeluk met steengrill

Door een explosie van een gasfles van een steengrill in een restaurant in Putten zijn zaterdagavond tien mensen gewond geraakt.

Dat heeft de politie zondag bekend gemaakt. Eerder zei de politie nog dat er slechts negen gewonden waren gevallen.

Van de slachtoffers, allen met brandwonden, konden er vijf alweer dezelfde avond uit het Ziekenhuis St. Jansdal in Harderwijk vertrekken. Vijf anderen moeten de nacht van zaterdag op zondag in het ziekenhuis doorbrengen. Een van hen ligt op de intensive care, maar de slachtoffers verkeren niet in levensgevaar.

Het ongeluk gebeurde in restaurant T-Rex in de Dorpsstraat in Putten (Gelderland). Volgens een woordvoerster deed de ontploffing zich rond 21.00 uur voor tijdens het steengrillen, waarbij een groep van zeventien mensen zat te eten. De gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht. Daar zijn rond half 12 zaterdagavond de familieleden geïnformeerd en is extra personeel opgeroepen om de gewonden te kunnen behandelen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.