Home

Achtergrond 358 x bekeken 18 reacties

Thieme verwacht etnische zuiveringen in Europa

Fractieleider Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren verwacht dat in Europa de komende jaren etnische zuiveringen plaats zullen vinden. Dat schrijft ze op haar weblog.

Thieme baseert zich daarbij op de Amerikaanse trendwatcher Gerald Celente, die onlangs in Dagblad De Pers voorspelde dat in 2012 de etnische zuiveringen onder de moslims in Europa gaan beginnen.“We hoeven daar niet van op te kijken als het echt gaat gebeuren”, aldus Thieme, die de opmerking maakt in de context van het aantreden van het nieuwe kabinet-Rutte. Thieme ziet dit kabinet als exponent van de verharding van het maatschappelijk klimaat.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Harm

  Gelukkig weten we inmiddels dat wij Thieme niet serieus hoeven te nemen.
  Thieme is heel goed in "stemming makerij".

 • no-profile-image

  gert

  Ze heeft gelijk,de Taliban komt steeds dichter bij

 • no-profile-image

  spotvogel

  Die trend is natuurlijk al jarenlang bezig en heeft op de Balkan 15 jaar geleden tot een mensonterend bloedbad geleid. Wat we nu zien gebeuren is, dat grote voortrekkerslanden zoals Frankrijk en Duitsland de in een halve eeuw gegroeide situatie m.b.t. allochtone moslims en de hierdoor almaar toenemende onvrede onder de autochtone bevolking, eindelijk onder ogen beginnen te zien. Hoewel hier in eigen land er nog altijd politici zijn die blijven ontkennen dat de integratie volkomen mislukt is en weigeren in te zien dat de multiculturele samenleving een fiasco is geworden, heeft Angela Merkel dit enkele dagen terug onomwonden uitgesproken. En ook Sarkouzy gaat een steeds hardere lijn volgen. Gelukkig leven wij niet op de Balkan en ik denk evenmin dat het bij ons tot gewapende strijd zal gaan komen. Maar door het moslimvijandige klimaat dat er in Europa gegroeid is voelen wel steeds meer van die mensen zich hier niet langer veilig. Zodoende komt de immigratie tot stilstand en vertrekken er steeds meer etnische moslims naar landen van herkomst van hun familiestam. Terwijl velen van hen zélf in West Europa geboren en getogen zijn. In ieder geval hebben de meeste van die mensen twee paspoorten, zodat zij niet statenloos worden als zij ervoor kiezen om terug te keren naar de familiegrond. En als ik mij goed herinner dan was DAT ook precies de bedoeling van het gastarbeiderbeleid van de jaren '60 en '70!

 • no-profile-image

  oplettende

  Thieme zelf zet met haar praatjes al jaren aan tot etnische zuiveringen onder de boeren.
  Dus de pot verwijt de ketel....

 • no-profile-image

  criticaster

  Ik ben niet voor Thieme. Wel vraag ik me af of Simon net zo leeft als de oorspronkelijke bewoners van Canada.....

 • no-profile-image

  dirk

  Als spotvogel zich eens in de zevendedag adventisten verdiept snapt hij de denkpatronen van Thieme misschien wat beter!Er zal door haar steeds op gehamerd worden dat dierhouderij in de breedtst mogelijke zin des woords moet worden verboden laat staan geconsumeerd.Als je dat niet snapt ben je niet zo snugger als ik altijd dacht!

 • no-profile-image

  Simon

  kijk wel uit@Ik leef liever als een indiaan dan onder hut juk van de islam.
  Toleratie voor anders denkenden gaat only so far.
  I like my freedom and want to keep it that way.jullie zitten in Europa zo zwaar onder de wet en zo dicht op elkaar dat jullie geen eens meer weten wat vrijheid is in die mieren hoop Holland

 • no-profile-image

  spotvogel

  Oplettende Lezer, dat is nou weer zo'n volstrek vuile leugen en dat weet jij verdomde goed. Marianne Thieme, de PvdD, Wakker Dier en andere agri-kritische mensen of organisaties willen alleen een bétere toekomst voor zowel boer als dier. Als jij dat bedreigend vind dan behoor je tot de ''rompen op klompen' die verduveld goed weten dat ze totaal verkeerd bezig zijn, maar die niks anders kunnen bedenken dan critici die alle gelijk van de wereld hebben, als 'boerenvijanden' te stigmatiseren. Om eerlijk te zijn word ik daar kotsmisselijk van!

 • no-profile-image

  herkauwer

  Dirk, dat 7edagsgeklooi zint mij ook niet. Thieme had zich nooit door Koffeman bij die sekte moeten laten inlijven. Maar dat zij verder een 'normaal' politica is bleek dit voorjaar wel, toen zij fractieconcurrente Esther Ouwehand eruit probeerde te werken. Dat was niet bepaald vroom zendingswerk! Het gaat natuurlijk te vér om te stellen dat alle PvdD-stemmers het adventistenstandpunt aanhangen. Dat doet welbeschouwd nog geen % van het electoraat. En dat moet vooral ook zo blijven!

 • no-profile-image

  herkauwer

  Beste Han je hebt het bij het rechte eind. Wij gaven vanuit onze medemenselijke barmhartigheid die kansarme prevelaars uit vroegmiddeleeuwse achterlanden de gelegenheid om zich hier zowel verstandelijk als financieel wat in de hedendaagse rails te hijsen. Als GASTarbeider. Als vluchteling. Of als illegaal! Wij gaven hen het recht op gezinshereniging. Wij schonken hen het staatsburgerschap. En wij lapten de niet te karige kinderbijslag voor hun royale kroost. En wat doen die gasten nu? Zij willen hier de dienst uitmaken! Spotvogel liet mij laatst het concept van zijn nieuwe dossier lezen: "Allochtonië aan de Noordzee!" En verdomd: hij heeft wéér gelijk!

 • no-profile-image

  Han

  Eén ding weet ik zeker mevr. Thieme zal zich nooit kunnen vestigen in een Islamitisch land,in het Midden Oosten, Want daar mag geen kerk gebouw komen daar kan men Christelijke preken wel vergeten en zelfs het "invoeren" van je eigen bijbel is verboden. Maar wij Christenen mogen geen enkele beperking vragen aan onze "gasten". Waar de anderen ons als gast de éne na de andere voorschriften oplegt. Ik hoef maar de kleding voorschriften en de ramadan regels noemen die je als gast hebt uit te voeren, daar komt een bijbel en vakantie foto van je vrouw en dochters in korte broek en T shirt verbod bij. Wie maakt nu bewust de kloof tussen de geloven? Wie is nu intolerant en ongastvrij??

 • no-profile-image

  Edwin

  De Zimbabwaanse dictator Robert Mugabe is het grote voorbeeld voor thieme,deze dictator is allang bezig met etnische zuiveringen onder de blanke boeren.

 • no-profile-image

  Han

  Wie doet aan stemming makerij? Het kabinet die de gevoelens van het grootste deel van de bevoling verwoordt? Of is het de oppositie die steeds hamert op de gevaren, die zij WILLEN zien uit oogpunt van hun socialistische gedachten.
  Thieme is hiermee weer duidelijk bezig >angst< te zaaien. Als de zuiveringen in aantocht zijn was dit ook onder leiding van de PvdD of / en PvdA gebeurd. Nederland bepaalt echt niet het Europese beleid en kan het ook niet tegen houden!!

 • no-profile-image

  Henk

  Wij zijn het land van Sint Nicolaas en het kerstfeest, en van andere nationale feestdagen. Het overgrote deel van onze bevolking wil dat beslist zo houden. Dus voor feesten en herdenkingen van soorten van andere culturen zal daar weinig tot geen ruimte voor zijn. Ach en ook moet Thieme haar "biologisch"ei soms es kwijt. Even voor de duidelijkheid: ze is wel democraties gekozen.

 • no-profile-image

  Realist

  Ik denk dat Thieme weer door slaat. Ik denk dat Wilders gelijk heeft. Dit omdat hij waarschuwd tegen door geslagen religie. Religie is niet verkeerd, maar wel wat door slaat. Dat is heel gevaarlijk!!! Dit heeft niets te maken met dicrimineren. Het zijn de gevaarlijke figurendie zwaare aanslagen plegen e.d. Daar moet tegen op getreden worden. Die beroven de goed willende mens van de vrijheid. Zo is het ook met de criminaliteit, veel te laat optreden, daar door veel slachtoffers.

 • no-profile-image

  simon

  ik zou zeggen,opgeruimd staat netjes,mensen die zich niet aan willen passen aan de cultuur van een donor land en die hun Cult of death(islam) willen opleggen aan de huidige bevolking zijn niet gewenst en kunnen beter maar oprotten naar hun heimat.
  Hier in Canada beginnen ze ook met hun zin door te drijven de brainwashed idiots

 • no-profile-image

  oplettende

  Goh spotvogel, Wil je een teiltje?
  Thieme wil helemaal geen betere toekomst voor de boeren.
  En dat is maar al te goed duidelijk.

 • no-profile-image

  jan warmenhuizen

  Spotvogel, die Oplettende Lezer is gewoon een intensieve veehouder. Die ziet de bewust levende consumenten alleen maar sterker worden en is bang voor zijn eige boterham. Nou, als 't vlees op is dan kan hij vanzelf bij Jaap Korteweg lekker veggiebeleg bestellen!

Laad alle reacties (14)

Of registreer je om te kunnen reageren.