Home

Achtergrond 200 x bekeken 2 reacties

Rutte ontvangt beoogd bewindslieden

Formateur Mark Rutte ontvangt vandaag diverse beoogd bewindsleiden.

Het gaat om Paul de Krom (VVD, staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid), Edith Schippers (VVD, minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport), Jan Kees de Jager (CDA, minister van Financiën); Gerd Leers (CDA, minister voor Immigratie en Asiel), Henk Bleker (CDA, staatssecretaris van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie), Fred Teeven (VVD, staatssecretaris van Veiligheid en Justitie) en Frans Weekers (VVD, staatssecretaris van Financiën).

Rutte verwacht donderdag met het nieuwe kabinet op het bordes te staan.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    geen boer

    Ah, een CDA duo op het bedrijfsleven-ministerie. Dat zal veel forumbezoekers hier deugd doen....haha. Bleker lijkt overigens geen enkele affiniteit met de landbouw te hebben. Nou ja laten we het er maar op houden dat ie een goede onderhandelaar is gezien de verwikkelingen van de laatste maand. En hij kan goed met z'n baas minister Verhagen. Voor de rest afwachten. Off-topic: wat een ontiegelijk gedram uit de feministische hoek vanochtend!

  • no-profile-image

    Kritische Lezer

    De afgelopen 20 jaar zaten er net zo min ministers op dat ministerie die affiniteit hadden/hebben met de landbouw. Dat geldt trouwens voor dat hele ministerie. Geen affiniteit en geen landbouwkundige kennis. Trieste vertoning.

Of registreer je om te kunnen reageren.