Home

Achtergrond 515 x bekeken 2 reacties

Rutte: felicitatie aan Verhagen en Bijleveld

VVD-leider Mark Rutte feliciteert de CDA-onderhandelaars Maxime Verhagen en Ank Bijleveld met de uitkomst van het CDA-congres. Dat liet hij zaterdag weten nadat de CDA-leden zich tijdens een partijcongres in Arnhem voor het regeer- en gedoogakkoord

Fractieleider Maxime Verhagen ziet de vergadering met de CDA-fractie komende dinsdag met vol vertrouwen tegemoet. "Ik denk dat het congres heel duidelijk was. Twee derde is een overtuigende meerderheid'', aldus Verhagen.

De CDA-fractie vergadert dinsdag over de akkoorden die zijn gesloten met de VVD en de PVV. Eerder liet de fractie weten veel gewicht toe te kennen aan de uitslag van het CDA-congres. Dat stemde zaterdag met 68 procent in met regeringsdeelname in de constructie waarbij de PVV gedoogsteun geeft.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Opzouten

    Ik mag hopen dat de oud CDA gedienden, die het hardst schreeuwden, nu ook de eer aan zich zelf houden en opstappen. In ieder geval Veerman, Wijffels en Lubbers.

  • no-profile-image

    melkveehouder

    Zuur voor de linksche medemensch , Natura Cees en Dries Hamaz van Agt

Of registreer je om te kunnen reageren.