Home

Achtergrond 279 x bekeken

Politie pakt 14.000 kilo illegaal vuurwerk

Een Interregionaal Milieuteam heeft woensdag op een bedrijfsterrein in Ermelo 14.000 kilo illegaal vuurwerk in beslag genomen.

Een 36-jarige man uit Bunschoten en een 41-jarige man uit Ermelo werden hierbij aangehouden. Dit heeft de politie Kennemerland, die onderdeel uitmaakt van het Interregionaal Milieuteam, donderdag bekendgemaakt.

De twee verdachten werden op heterdaad betrapt toen zij op het bedrijventerrein met de handel van illegaal vuurwerk bezig waren. In een container troffen rechercheurs 14.000 kilo illegaal vuurwerk aan. Al het vuurwerk is in beslag genomen en onder toezicht van de recherche veilig afgevoerd.

De aanhoudingen maken deel uit van meerdere onderzoeken van milieuteams naar de handel in illegaal vuurwerk. Deze teams houden zich bezig met de bestrijding van milieucriminaliteit.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.