Home

Achtergrond 5 reacties

PVV: afzien van onder water zetten Hedwigepolder

Het kabinet moet nu eindelijk afzien van de ontpoldering van de Zeeuwse Hedwigepolder.

Dat stelt PVV-Kamerlid Richard de Mos in Kamervragen aan minister Melanie Schultz van Haegen (verkeer en milieu). De Mos reageert op uitspraken van de Vlaamse premier Kris Peeters, die boos zou zijn over het nieuwe uitstel van de ontpoldering. Het nieuwe kabinet-Rutte wil in overleg met Vlaanderen over een alternatief voor ontpoldering.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Veehouder

  Goed werk PVV, hou dit verbrassen van goede landbouwgrond tegen. Er is op aarde meer dan genoeg water!

 • no-profile-image

  Henk

  Eindelijk weer mensen die met beide benen op de grond staan, die lui van de PVV.

 • no-profile-image

  Jeroen

  Ik kan me de reactie van Belgie voorstellen. Zolang Nederland geen natuurcompensatie heeft veilig gesteld mag het uitdiepen van de Westerschelde volgens Europese (en ook Nederlandse) regelgeving niet plaatsvinden. De Belgen worden daarmee in de wacht gezet en de Belgische haven kan daardoor inkomsten mislopen.

 • no-profile-image

  Polderboer

  Prima standpunt Pvv laat de Hedwigepolder net als alle andere polders in ons land zoals ie is !
  We hebben de kennis en technologie om water af te voeren en natuur hersteld zich altijd opnieuw.

 • no-profile-image

  gerrie

  Terecht. Laat eventueel de voedselbank deze polder kopen. Kunnen ze produkten gaan verbouwen inplaats van de hand op te houden. Zolang er stenen in de tuin liggen heerst er geen honger en armoede, maar het je last van ontzettende luie aardbewoners.

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.