Home

Achtergrond 286 x bekeken

Ormel vond dat CDA wat te kiezen moest hebben

Hij vond dat er binnen de CDA-fractie wat te kiezen moest zijn en na lang nadenken stelde Henk Jan Ormel zich daarom ook kandidaat voor het fractievoorzitterschap van het CDA.

Ormel zegt vandaag dat hij blij is dat zijn tegenstrever Sybrand van Haersma Buma is gekozen tot nieuwe fractieleider. "Ik heb heel veel vertrouwen in Sybrand'', aldus Ormel die voor zover hij wist, de enige tegenkandidaat was. Dierenarts Ormel beschouwt het fractievoorzitterschap als een zware taak, vandaar dat hij er lang over nadacht of hij zich wel kandidaat moest stellen.

Ormel geeft aan dat hij nu zeker in de fractie blijft. Dat hij mogelijk kandidaat is voor een nog openstaande post als staatssecretaris in het nieuwe kabinet, is volgens hem niet aan de orde. "Daar heb ik geen enkel signaal van''.

Zie ook: Van Haersma Buma fractievoorzitter CDA

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.