Home

Achtergrond 3 reacties

Opnieuw gesprek over daktekst 'Jezus redt'

De gemeente Giessenlanden en de dakevangelist Joop van Ooijen gaan opnieuw om de tafel zitten om te praten over de tekst ’Jezus redt’ op zijn boerderij langs de A15.

De gemeente wil de tekst van het dak af hebben omdat het niet in het landschap zou passen.

Dat heeft de gemeente Giessenlanden donderdag bekendgemaakt. Nu de dakevangelist vorige week door de rechtbank in Dordrecht in het gelijk is gesteld, is er een nieuwe situatie ontstaan. Burgemeester en wethouders van Giessenlanden hebben nog geen besluit genomen over wat de volgende stap moet zijn.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  geen boer

  diegenen die hiermee hun tijd verdoen hebben kennelijk niks anders te doen. Toch iets om even mee te nemen in de huidige bezuinigingstijd, gemeente Giessenlanden?

 • no-profile-image

  boerke

  Ik heb die tekst zien staan. Het is dat mijn vrouw mij er op wees, anders was het mij zelfs gewoon ontgaan. Als we het er dan toch over hebben, kan ik in die gemeente wel storendere objecten aanwijzen. Die betrokken ambtenaar daarzo moet gewoon koste wat kost gelijk hebben. Zo gaat dat als je zo'n lamzak een keer tegen de haren in hebt gestreken. Op dat gemeentehuis daar zullen ze vermoedelijk niet veel anders te doen hebben. Ik vraag me trouwens af wat ze zouden doen als er op zou staan "Allah redt". Dan werden er kamervragen gesteld door de linkse kerk, denkt U niet?

 • no-profile-image

  CJM.Vervoorn

  De ambtenaar in questi moet eens gecontroleerd worden op tunnel visie of pitbull gedrag ( deze moeten aangelijnt en gemuilkorft worden via wettelijke verordening) Er zijn wel opzichtere opjecten in de Giessenlanden waar zich vele aan ergeren.

Of registreer je om te kunnen reageren.