Home

Achtergrond 196 x bekeken

Nieuwe leliecampagne van start

Het collectieve samenwerkingsverband van veredelaars, broeiers, KAVB, FloraHolland, CNB, Hobaho, IGH, LTO Groeiservice, Productschap Tuinbouw en Bloemenbureau Holland lanceert opnieuw een promotiecampagne voor de Lelie.

De campagne start in november en wordt jaarrond gevoerd in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Engeland. De promotiecampagne omvat een veelzijdig programma waarin het prikkelen van zowel de bloemist als de consument centraal staat. De bloemist wordt verleid meer lelies te kopen met de uitgifte van speciale boekjes. Er zijn vier uitgaven geproduceerd waarin de bloemist veel inspiratie vindt, achtergrond uiteen gezet krijgt en tenslotte informatie kan lezen over het product lelie zelf.

De bloemist kan zich voor het deelnemen aan de campagne aanmelden en ontvangt vervolgens in de loop van volgend jaar een promotiepakket voor gebruik in de winkel. Het thema van dit pakket is 'De lelie verrassingsweken', waarmee de bloemist de klant leuke aanbiedingen kan doen. Daarnaast zijn er via de website online workshops te volgen.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.