Home

Achtergrond 4 reacties

Milieusubsidie op eerste dag overschreden

Door de grote belangstelling zijn de budgetten voor de subsidie-openstelling Investeringen in milieuvriendelijke maatregelen op de eerste dag overschreden.

Dit meldt Dienst Regelingen. Er kunnen geen aanvragen meer ingediend worden. Het ministerie van LNV stelde €6,4 miljoen beschikbaar. Daarnaast stelde Noord-Brabant en enkele waterschappen in die provincie extra geld beschikbaar voor deze regeling.

Onder deze subsidieregeling viel onder andere het vergroten van de mestopslagcapaciteit en het produceren van hernieuwbare energie op een landbouwbedrijf.

Er volgt nu een loting onder diegene die op 18 oktober een aanvraag hebben ingediend. Binnen acht weken volgt een beslissing op de aanvraag.

Zeer waarschijnlijk komt er in 2011 weer een openstelling van deze subsidie.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  onno

  Ik kan me nog herinneren dat Noctorn Dairies soortgelijke subsidies heeft aangevraagd. De reacties hier waren toen niet van de lucht...Hoezo boter op je hoofd..

 • no-profile-image

  LEERDAMMER

  Nou ex-minister Verburg, mooi op tijd weg voor de bui uit. Geen verlenging van uitrijperiode onlangs, boeren moeten meer opslag hebben en kunnen aanspraak maken op deze regeling. Met 1 dag de pot al leeg, waar blijf je nu? Laat dan nu ook wat van je horen en vul die pot.

 • no-profile-image

  Han

  Wanneer maakt de overheid, door voedsel prijs regulering dit soort subsidies overbodig?? Dat zou veel gezonder zijn dan steeds weer adhoc subsidies bedenken om bureaucraten aan het werk te houden.

 • no-profile-image

  gert

  dit krijg je met het steeds aanscherpen van de regels

Of registreer je om te kunnen reageren.