Home

Achtergrond

Koperdieven betrapt bij voormalig grasdrogerij

De politie heeft gisteravond twee mannen aangehouden die worden verdacht van een poging om een hoeveelheid koper te stelen uit een voormalige grasdrogerij in Dronten.

De mannen werden op heterdaad betrapt. Dat heeft de politie vandaag laten weten. De mannen werden aangetroffen in een loods op het terrein van de grasdrogerij die binnenkort zal worden gesloopt. Ze zeiden dat ze bezig waren met het uitlaten van een hond. Omdat ze er nogal smerig uitzagen, er in hun auto diverse gereedschappen werd aangetroffen en er een stapel met geknipte metalen klaar stond, werden de mannen aangehouden en in verzekering gesteld. Beiden zijn 38 jaar en komen uit Wageningen.

De politie wil in verband met het onderzoek niet zeggen hoe groot de waarde van de stapel koper was. Al vaker werd bij de grasdrogerij koper gestolen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.