Home

Achtergrond 216 x bekeken 5 reacties

Joop Atsma (CDA) wordt staatssecretaris verkeer en milieu

CDA-Kamerlid Joop Atsma verlaat na twaalf jaar de Tweede Kamer.

Atsma wordt staatssecretaris voor Infrastructuur en Milieu in het nieuwe kabinet.

Dat heeft de RVD zojuist bekendgemaakt. Atsma heeft morgen een gesprek met de nieuwe premier Mark Rutte. Minister op het departement voor Infrastructuur en Milieu is VVD’er Melanie Schultz van Haegen-Maas Geesteranus.

De laatste post die nog moest worden ingevuld is die van staatssecretaris voor Volksgezondheid, welzijn en sport. Dat wordt de arts Marlies Veldhuijzen van Zanten-Hyllner (CDA).

Donderdag wordt het kabinet beëdigd; vrijdag is de eerste ministerraad van het nieuwe kabinet.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  gert

  Dat betekent veel nieuwe wegen in Friesland

 • no-profile-image

  Demeter

  Loon naar werken. Het is Atsma van harte gegund. Hij loopt zeker niet voor zijn verantwoordelijkheden weg.

 • no-profile-image

  jvf

  geachte Joop,mocht je dit lezen;tige lokwinske[van harte],echter wel jammer dat we je nu als lid/woordvoerder van de kamercommissie zullen moeten missen.mvg jvf

 • no-profile-image

  markwerking

  Och zo gaat dat .Joop maakt daar geen uitzondering op. We schuiven gewoon door naar de nog dikker belegde boterham .Hoezo we moeten allemaal inleveren!!!Niet voor Joop ,Melanie en vele van deze tot in de treuren verwende zogenaamde toekomstige bestuurders.Jammer het ging net zo goed allemaal zonder deze nieuwe griezelige schurkenstaat leden. Nu begin de ellende pas echt!!!

 • no-profile-image

  Patrick

  Tja, van Harte Joop. Maar als ik eerlijk ben Joop? Wat is je visie? Geef eens aan welk punt je aangedragen hebt in visie de laatste 4 jaar? En dat is dus de armoe troef in de CDA. Alleen maar aardige volgers en ja knikkers, en daar heeft een boer niets aan.

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.