Home

Achtergrond 202 x bekeken 1 reactie

Iets meer handel in koopmelk

De handel in quotum zonder grond lag in de eerste drie kwartalen van 2010 een fractie hoger dan in dezelfde periode in 2009. Vorig jaar werd er 98 miljoen kg quotum verhandeld, dit jaar steeg dat tot 101 miljoen kg quotum. Dit blijkt uit cijfers van PZ.

De handel in leasequotum is wel aanmerkelijk levendiger dan vorig jaar. In de periode januari-september 2010 werd 49 miljoen kg leasequotum verhandeld. Vorig jaar was dat slechts 38 miljoen kg quotum.

prognose:

fractie meer handel in koopmelk, lease meer gewild dan vorig jaar

Eén reactie

  • no-profile-image

    tja


    Quotum handel loopt helemaal niet, maar je krijgt het niet over je lippen he...jammer van die misselijke eenzijdige redenering!!

    Graag opinie van dit moment ipv koppen over een laatste jaar misbruiken

Of registreer je om te kunnen reageren.