Home

Achtergrond 154 x bekeken 1 reactie

Ferrier: substantiële minderheid tegen

Het CDA-Tweede Kamerlid Kathleen Ferrier, tegenstander van samenwerking met de PVV, voelt zich gesteund door ,,een substantiële minderheid'' van het CDA-congres. Ze zei nog niet te kunnen zeggen of ze dinsdag tijdens de fractievergadering ook tegen zal stemmen.

De fractie moet definitief beslissen of het CDA in een minderheidskabinet met de VVD stapt, gedoogd door de PVV. Ferrier wil er ,,een of twee nachtjes over slapen''. "Ik neem dit hele gebeuren van vanmiddag mee in mijn overweging.'' Ferrier wil verder de discussie in de fractie voeren.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    gekke henkie

    de meerderheid heeft gesproken,als ferrier nu nog niet weet of ze voor gaat stemmen kan ze beter plaats maken voor een ander.

Of registreer je om te kunnen reageren.