Home

Achtergrond 179 x bekeken

Ferrier en Koppejan houden kaken op elkaar

Kathleen Ferrier en Ad Koppejan, de twee CDA'ers binnen de Tweede Kamerfractie die tot nu toe bezwaren hebben tegen samenwerking met de PVV, staken maandag de koppen bij elkaar.

Maar ze hielden na afloop de kaken op elkaar. De twee wilden niet ingaan op uitlatingen van fractieleider Maxime Verhagen die maandag in de media liet weten dat er binnen de fractie geen dissidenten meer zouden zijn. "Ik geef geen commentaar. Ik zeg niks'', aldus Ferrier. Koppejan hield de boot eveneens af. ,,Ik heb altijd al gezegd dat ik me geen dissident voel, dus wat dat betreft heeft hij gelijk.'' Koppejan gaf opnieuw aan dat hij in de fractie zal blijven.

De CDA-fractie begint dinsdag in de loop van de ochtend in de eigen fractiekamer aan haar beraad over de beoogde regeringsdeelname.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.