Home

Achtergrond 177 x bekeken

Bungalow populair voor herfstvakantie

In de herfstvakantie trekken dit jaar naar schatting 1,3 miljoen Nederlanders erop uit, zo verwacht het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC).

Dat zijn er net zo veel als vorig jaar. De helft van hen brengt de vakantie in Nederland door, de andere helft gaat de grens over. Van de mensen die in Nederland vakantie vieren, kiezen er veel voor een verblijf in een bungalow. De mensen die naar het buitenland gaan, zoeken het niet al te ver weg. Duitsland, België en Frankrijk zijn populaire bestemmingen.

In het zuiden en het midden van het land hebben de scholen van 16 tot en met 24 oktober herfstvakantie. Regio Noord is van 23 oktober tot en met 31 oktober aan de beurt. In de eerste week gaan de meeste Nederlanders op vakantie, zo'n 700.000. In de tweede week ruim 600.000.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.