Home

Achtergrond 259 x bekeken

Bruiloftsfeest in McDonald’s

Wie geen traditionele bruiloft wil vieren, kan voortaan in een McDonald’s terecht. Het Chinese Hongkong is de eerste stad in de wereld waar bruidsparen een trouwfeest kunnen geven in de hamburgerketen.

Vanaf 1 januari biedt McDonald’s daar een bruidstaart van appeltaart en een bruidsjurk van ballonnen. En uiteraard frietjes, hamburgers en milkshakes. Alcohol is verboden, om zeker te zijn dat gasten zich gedragen op het familiefeest, meldde de website van tv-zender CNN.

Het idee ontstond bij een Hongkongs stel dat elkaar had ontmoet en veel afspraakjes had gehad bij een McDonald’s. Ze besloten tot een feestje bij de zaak. Directeur Helen Cheung van McDonald’s Hongkong zegt dat inmiddels wel tien paren per maand vragen of ze hun bruiloft tussen de frietjes kunnen vieren.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.