Home

Achtergrond 330 x bekeken 1 reactie

Brits menu geen obstakel meer voor toerist

Lange tijd werd het Britse eten met onder meer gebakken vis en friet op het menu door buitenlanders als ongezond en saai bestempeld.

Volgens een nieuw onderzoek onder 26.000 mensen in 36 landen is de culinaire reputatie van de Britten echter positief veranderd. Dat maakte het Britse toerismebureau vandaag bekend.

Russen, Esten en Egyptenaren zijn het meest enthousiast over Brits eten, terwijl Spanje, Italië, Japan en Frankrijk sceptisch blijven. Bij typisch Brits eten dachten de meeste respondenten aan het Engelse ontbijt met onder meer eieren, worstjes, bacon en bloedworst. Vooral Russen, Brazilianen en Indiërs zouden dit wel eens willen proeven.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Adry Suurmond

    Ben dit jaar voor de 14e keer in Engeland geweest op vakantie. Prachtig land, leuke mensen, topkwaliteit voedsel, maar helaas weten ze nog steeds niet hoe het klaar te maken. Van specerijen e.d. hebben ze nog steeds geen kaas gegeten. Wel in de supermarkten enorme keus aan groenten, brood, vlees en melkproducten. Zelf je potje koken is het beste (camper).

Of registreer je om te kunnen reageren.