Home

Achtergrond 197 x bekeken 2 reacties

Brand in Rabobank Utrecht

Op meerdere verdiepingen in het hoofdkantoor van Rabobank in Utrecht heeft maandagmiddag korte tijd brand gewoed.

Eerder op de dag ontstond ook al een brandje op de negende verdieping, aldus de brandweer. Het in aanbouw zijnde pand, waar bouwvakkers aan het werk waren, werd ontruimd. Rechercheurs van de forensische opsporingsdienst onderzoeken of er sprake is van brandstichting, zo liet een politiewoordvoerder weten.

In juni ontstond al een grote brand en een ontploffing bovenin de 27 verdieping tellende Rabotorens aan de Croeselaan. Het nieuwe hoofdkantoor van de bank wordt hierdoor maanden later opgeleverd dan gepland. Volgens een Rabobank-woordvoerster is het nog onduidelijk of de brand van maandag voor nog meer vertraging gaat zorgen.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Wraak de Heer

    Op deze babeltoren rust geen zegen.........

  • no-profile-image

    gert

    Zeker ook vragen van de PvdA in de Tweede Kamer

Of registreer je om te kunnen reageren.