Home

Achtergrond 643 x bekeken 2 reacties

Boerderij zoekt nieuwe columnisten Boerenleven (m/v)

Voor de Boerenleven-pagina’s zoekt Boerderij nieuwe columnisten. Woon en werk je op een boerenbedrijf, kun je vlot en pakkend schrijven over het leven op en rond het erf,en lijkt het je wat om regelmatig columns te schrijven, dan ziet de redactie graag enkele proefcolumns tegemoet.

Belangrijk is dat het geen zakelijke beschouwingen zijn. Het gaat om de typische manier van leven die hoort bij het boerenvak. Immers, op een boerderij lopen, meer dan bij welke andere bedrijfsvorm ook, werk en privé door elkaar. Dat heeft veel voordelen, maar het wringt soms ook. Als columnist kun je hier kritisch en met een open blik over schrijven.
Heb je interesse en ambitie om de nieuwe Boerenleven-columnist te worden? Laat zien wat je kunt, en stuur drie proefcolumns (400 woorden) naar de redactie. Vergeet niet je naam, adres en woonplaats te vermelden. Doe dit voor 12 november. Daarna maakt de redactie een keuze. Iedereen die een proefcolumn heeft ingestuurd, krijgt bericht.

Foto

Rochus Kingmans

Laatste reacties

 • no-profile-image

  romantisch op klompen

  En waarom word hier dan specifiek gevraag naar columns, zonder zakelijke inhoud.
  Dat lijkt me nu het onderwerp waarvoor ik de boerderij site zou bekijken anders kan ik ook de Libele wel lezen.

  Het reilen en zeilen op de boerderij romantisch zeg.

  Ps. vergeet niet je naam!!!

 • no-profile-image

  gli

  Gelukkig staan er ook nog niet-specifieke columns wat betreft zakelijke inhoud en andere artikelen in Boerderij. Ik mag er niet aan denken dat het alleen maar over produktie en centen gaat.

Of registreer je om te kunnen reageren.