Home

Achtergrond

Belangstelling voor verhaal van Balkenende

Demissionair minister-president Jan Peter Balkenende wordt nu al gevraagd voor het geven van lezingen na zijn premierschap.

Directeur en oprichter Leo van der Kant van het sprekersbureau Assemblee zei dinsdag al vijf á zes verzoeken binnen te hebben voor de CDA-politicus met vier kabinetten op zijn naam.

Assemblee heeft momenteel onder meer CDA-prominent Jaap de Hoop Scheffer, oud-minister en VVD'er Gerrit Zalm en voormalig generaal Dick Berlijn in het sprekersbestand staan. Van der Kant heeft Balkenende gevraagd voor het geven van lezingen en volgens hem heeft die zich geïnteresseerd getoond.

Een woordvoerder van Balkenende benadrukt dat de CDA'er de boot afhoudt, zolang hij premier is. Er zijn volgens de zegsman ook geen afspraken gemaakt over bijvoorbeeld tarieven, noch zijn er contracten getekend.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.