Home

Achtergrond 150 x bekeken

Aanhouding wegens dood moeder en kind

De Italiaanse politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag in Milaan een 27-jarige Nederlander aangehouden die wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van een 27-jarige vrouw en haar 4-jarige zoontje.

De slachtoffers werden vorige week donderdag dood aangetroffen in een woning in de Mandolinestraat in Rijswijk (Zuid-Holland). Ze waren door een misdrijf om het leven gekomen.

Justitie in Nederland overlegt met de Italiaanse autoriteiten over de uitlevering van de man. De verdachte woonde in het huis waar de slachtoffers zijn gevonden. Hij zou de vriend zijn van de omgebrachte vrouw.

Bij de aanhouding waren leden aanwezig van het rechercheteam van het korps Haaglanden dat de zaak onderzoekt.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.