Home

Achtergrond

Wilders vond kopvoddentax ook te ver gaan

PVV-voorman Geert Wilders vond achteraf zelf ook dat zijn voorstel voor belasting op hoofddoekjes te ver ging.

Dat zou een beleidsmedewerker van de PVV althans hebben gezegd tegen Karen Geurtsen, die voor HP/De Tijd bijna vier maanden undercover was bij de partij van Wilders.

Toen Wilders zijn plan in de fractie bekendmaakte, was er nauwelijks tegenspraak, schrijft Geurtsen in het nummer dat vanaf woensdag verkrijgbaar is. ,,Dat durven ze nu eenmaal niet, Geert tegenspreken'', tekende ze op uit de mond van de medewerker. En verder: ,,Maar Geert heeft later intern wel toegegeven dat zijn voorstel te ver ging, iets wat hij naar buiten toe natuurlijk nooit zal laten blijken.''

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.