Home

Achtergrond

Wilders bezorgd over infiltratie bij PVV

De infiltratie van een journaliste van tijdschrift HP/De Tijd bij de PVV heeft Geert Wilders een onveilig gevoel gegeven.

Hij wil opheldering van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding (NCTb). Wilders zei zich dinsdag in een reactie op een artikel over de infiltratie in de Telegraaf zich niet onveiliger te voelen door specifiek de journaliste die als stagiaire was geïnfiltreerd in zijn fractie in de Tweede Kamer, maar wel door het feit dat het heeft kunnen gebeuren.

"Ik heb haar nauwelijks gezien en ontmoet. Ik kon me haar niets eens herinneren. Maar het idee dat je blijkbaar zo makkelijk kan infiltreren, ook met ergere bedoelingen en bij me in de buurt kan komen geeft wel een onveilig gevoel'', aldus Wilders. Hij hoopt in een gesprek met het NCTb een oplossing te horen "zodat dit niet meer zomaar kan gebeuren''.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.