Home

Achtergrond

Veertien aanhoudingen verricht in Culemborg

De politie heeft de afgelopen dagen in Culemborg veertien personen aangehouden.

Het betreft vijf personen voor het inrijden met een auto op inwoners van de wijk Terweijde, twee wegens zware mishandeling en zeven voor openbare geweldpleging. Dat maakte de korpschef Henk van Zwam van de regio Gelderland maandag bekend.

Van het vijftal dat betrokken was bij de aanrijding, heeft de rechter-commissaris er inmiddels vier in vrijheid gesteld. Ze blijven nog wel verdachte. De vermoedelijke bestuurder zit nog vast. Een van de twee mannen die worden verdacht van zware mishandeling, verschijnt dinsdag voor de rechter-commissaris. De ander is pas maandag aangehouden. De zeven anderen zijn heengezonden, aldus de politie. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.