Home

Achtergrond

Veel tulpen in keuringszaal

Het (broei)seizoen is in volle gang en dus zijn er in de keuringszaal weer heel wat tulpen te bewonderen.

Inzendingen voor de wekelijkse bloemenkeuring, die voor de tulpen herkenningswedstrijden en voor het fenomeen CNB Podiumtulpen. De kwaliteit is goed tot uitstekend en het aangebodene heel gevarieerd. Met daaronder onder andere de dubbele roze Tulipa 'Dior' die op het wedstrijdpodium staat.

De bezoeker wordt verder geconfronteerd met onder andere de prachtige lichtgekleurde T. 'Weber’s Parrot' die is uitgeroepen tot Podiumtulp van de week, de bruin getinte T. 'Malibu' en de forse bloemen van de oranje T. 'Triple A'. HBM toont deze week de alleraardigste Greigii tulp 9812. Kort, prachtig gespikkeld blad en broeibaar vanaf begin januari tot eind april. Tenslotte noemen we de rode T. 'Berini' van W. Buis, de rode T. 'Spryng' van Trendsetter de paarse T. 'Dea' van Visser-Oostwoud en de fraai oranje T. ‘Prinses Catharina Amalia van de Mts. Laan-Blauw.

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.