Home

Achtergrond 3 reacties

VWA schorst exportverzamelplaats

De Voedsel en Waren Autoriteit (VWA) heeft de erkenning van een exportverzamelplaats voor varkens geschorst.

Dat heeft de VWA bekendgemaakt. Op het bedrijf mogen geen varkens aangevoerd worden om te worden verzameld. De reden die de VWA aandraagt is dat het bedrijf niet aan de bouwtechnische eisen voldoet die volgens de Regeling Preventie worden gesteld. Die eisen moeten verspreiding van besmettelijke dierziekten voorkomen.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  gerda

  Bekijk het programma Gifkikkers nog eens bij uitzending gemist. daar kan je zien hoe corrupt de VWA dierenartsen zijn op de verzamelplaatsen. ze stempelen de papieren vanuit hun kantoortje, komen niet eens kijken hoe de dieren opgestapeld in de overbeladen veewagens kreperen.

 • no-profile-image

  sylvie baloh

  Het is natuurlijk erg dat deze mensen belemmerd worden in hun bedrijfsvoering. Uiteraard zal er wel ergens een oplossing gevonden worden om de schorsing ongedaan te maken. Daarlangs vindt ik het nog veel erger en erg storend dat iemand schijnbaar deze schorsing aan moet wenden om zomaar een naam te kunnen en mogen publiceren, waarmee ze blijkbaar een probleem hebben met iemand en zelf niet mans genoeg zijn om het probleem op te lossen. Bovendien heeft de rest van de wereld niks aan deze info. Diegene die dit plaats is erg kinderachtig in mijn ogen zelfs zo stoer om express schadelijke berichten te plaatsen zonder zijn of haar naam erbij te zetten. Chapeau hoor....

 • no-profile-image

  Boerke

  Ben het wel met Sylvia eens, wie brengt nu het nieuws AGD of varkenshouder. Hou iedereen zich maar bezig met zichzelf, hebben we t al druk genoeg

Of registreer je om te kunnen reageren.