Home

Achtergrond 1 reactie

Slagers vrezen vleestaks

De Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS) is verbolgen over een mogelijke verhoging van de btw op vlees.

De KNS zegt dit in een reactie op een uitgelekt stuk van een topambtenaar van het ministerie van VROM. Voorzitter Ad Bergwerff van de KNS vindt dat vlees als primaire levensbehoefte dient te vallen onder het lage btw-tarief van 6 procent. Het mag niet vanwege de uitstoot van het broeikasgas CO2 overgeheveld worden naar het hoge tarief van 19 procent.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    actie groep vecht voor je

    WAANZIN TEN TOP DE VLIEGTAKS WORDT AFGESCHAFT ten kosten van het milieu ten gunste van een comsument die zo nodig verre vakkanties moet maken nu overweegt die zelfde overheid een voedsel taks voor het brood nodige voedsel ten gunst van het milieu dit is in strijd met de rechten van de mens de straat op voor het te laat is ACTIE ACTIE ACTIE

Of registreer je om te kunnen reageren.