Home

Achtergrond

Productschappen maken film over intensieve sectoren

De Productschappen Vee, Vlees en Eieren (PVE) werken aan een promotiefilm over de Nederlandse intensieve veehouderij.

Naast een overkoepelende film worden ook aparte films voor de sectoren pluimveevlees, eieren, varkens en kalveren gemaakt. "De PVE hebben regelmatig te maken met presentaties in binnen- en buitenland. Inleidingen zullen met ondersteunend beeld uniformer zijn en professioneler overkomen."

De films moeten een duidelijk beeld van de sectoren geven en het imago van de sector verbeteren. De rode draad in de films is tracking en tracing; andere hoofdthema’s zijn onder andere dierenwelzijn en voedselveiligheid. De eerste films zijn inmiddels klaar, de overkoepelende film wordt in februari opgeleverd.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.