Home

Achtergrond 7 reacties

Premier gegrepen door bezoek aan geitenhouder

Premier Jan Peter Balkenende heeft vanmiddag een bezoek gebracht aan een door ruiming getroffen geitenhouder. Boer Wouters raakte bijna de helft van zijn 1200 dieren kwijt.

Balkenende wilde zijn betrokkenheid laten blijken en weten hoe Wouters en zijn gezin het drama hadden ervaren. Ook spraken ze over de perspectieven die Wouters nu heeft.

De ontmoeting was vooraf niet breed bekendgemaakt, mede omdat de geitenhouder verder geen aandacht wil.

Volgens een woordvoerder was de minister-president erg gegrepen door wat Wouters hem te melden had. Het gesprek duurde ongeveer een uur.

Ook bestuurders en GGD werden betrokken bij het gesprek over de Q-koorts.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Teun Tuinder

  Ik begrijp best dat JP zijn medeleven wil betuigen.Maar ik neem dat hij hier op bezoek was als premier. Dan is het toch Gods geklaagd dat een premier van CDA huize het toe staat dat gezonde drachtige dieren nutteloos gedood worden? Wat rentmeesterschap? Centmeesterschap daar gaat het blijkbaar om.

 • no-profile-image

  gert

  charme-offensief ,waar geen geitenboer wat aan heeft

 • no-profile-image

  geen boer

  is de paus ook al in aantocht? man man man wat een vertoning. Redactie Zembla, u kunt trots zijn op uzelf!

 • no-profile-image

  Han

  Dit spel heet politiek. Mijn grootvader zei altijd; "Politiek is vies". Toen dus en nu nog steeds. J.P.B. bezoekt geruimd bedrijf met gevaar voor eigen leven, de q-koorts is sinds december 2009 volksvijand nummer EEN. Hij hoopt dat zijn achterban hem, ZIJN CDA, zal steunen na deze Heldhaftige actie om medeleven te betuigen.

 • no-profile-image

  Inge, al geruimd

  wat hebben wij geitenhouders nou aan die verplichte bezoekjes. Laten de heren en dames van de overheid maar regels opstellen waar we wat aan hebben. Met de huidige regels worden we met z'n allen
  kapotgemaakt. Of is dat soms de bedoeling????????????

 • no-profile-image

  herkauwer

  JP de MP, de man die eindverantwoordelijke was aan de tientallenmiljoenenvoudige pluimveemoord in 2003 waarbij zelfs peuters, kleuters, ouden van dagen, invaliden en kloosternonnen het moesten ontgelden! En zoiets zou zich ook maar een grein gelegen laten liggen aan menselijk leed en dierenmoord? Ach kom nou toch gauw. Als het hem had meegezeten dat zou hij ons door hemzelf kapotgemaakte land maar zo hebben achtergelaten voor een baantje in Brussel. Weg met die man. En met 'zijn' CDA!

 • no-profile-image

  Mark

  Nu probeert elke minister, voorzitter, commissaris en weet ik wie allemaal nog meer, over de rug van de vele dode dieren goede politieke sier maken "ben ik in beeld"? Wat een misselijk makende vertoning. Wie trapt erin? Het CDA was al diep gezonken. Dat ze zich zo zou verlagen was echt niet denkbaar. Zo doorzichtig!

Laad alle reacties (3)

Of registreer je om te kunnen reageren.