Home

Achtergrond

Peiling: Antilliaanse oppositie op grote winst

De Antilliaanse oppositieparijen staan op grote winst in de peiling voor verkiezingen van de Staten, het parlement van de Antillen op 22 januari. De huidige coalitie wordt volgens die peilingen weggevaagd.

Volgens de peilingen, die te volgen zijn via www.opinionkorsou.com, wordt de Curaçaose lijstcombinatie Lista di Kambio (Lijst van de verandering) van Charles Cooper de grote winnaar van de verkiezingen. Hij krijgt zeven zetels, de helft van het totaal aantal zetels dat Curaçao in de Staten heeft. De huidige regeringspartij PAR zou een zetel verliezen van de huidige vijf die ze nu heeft.

Coalitiepartijen FOL en PNP, nu beiden twee zetels, zouden volgens de peiling helemaal verdwijnen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.