Home

Achtergrond

Partijen beginnen campagne raadsverkiezingen

Politieke partijen beginnen zaterdag hun campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart.

CDA, PvdA, D66 en GroenLinks houden partijbijeenkomsten waar de politiek leiders de lokale kandidaten een hart onder de riem steken.
Premier Jan Peter Balkenende is zaterdag met partijgenoten in Den Bosch. PvdA-leider Wouter Bos is in Amsterdam-Oost waar zijn partij op een Cruyff-court een panna-toernooi met lokale lijsttrekkers, bewindslieden en Kamerleden houdt.

D66 begint de campagne met een laatste workshop voor lokale politici in het Tweede Kamergebouw in Den Haag. GroenLinks begint onder leiding van fractievoorzitter Femke Halsema zaterdag in Utrecht aan de campagne.

Sommige andere partijen, zoals de ChristenUnie, zijn al eerder begonnen met hun campagne.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.