Home

Achtergrond

PPM Oost en WUR verkopen aandeel BioPartner Center

PPM Oost en Wageningen Universiteit verkopen hun belang in het BioPartner Center aan Kadans Vastgoed.

BioPartner Center is in het jaar 2000 gestart als centrum voor innovatieve ondernemers. BioPartner Center bestaat nu uit een tweetal aaneengesloten gebouwen met circa 8.700 vierkante meter kantoren, laboratoria en vergaderfaciliteiten. Een extra gebouw wordt momenteel overwogen. In de gebouwen zijn 30 bedrijven gevestigd, waaronder FrieslandCampina, Kikkoman en Clean Light.

De eerste ondernemers die het gebouw betrokken kregen vanuit het ministerie van economische zaken subsidie, maar volgens Wageningen Universiteit hoeven zij de winst uit verkoop van het gebouw niet met de subsidieverstrekker te delen.

Of registreer je om te kunnen reageren.