Home

Achtergrond

Nu al 6,5 miljoen op giro 555

Vijf dagen na de start van de actie van de Samenwerkende Hulporganisaties (SHO) voor Haïti is 6,5 miljoen euro gestort op giro 555.

Dat liet een woordvoerder van de organisatie maandag aan het begin van de avond weten. Minister Bert Koenders van Ontwikkelingssamenwerking heeft toegezegd het eindbedrag te verdubbelen, waardoor de opbrengst nu al 13 miljoen euro is.

Dinsdagavond houdt de SHO tussen 19.00 en 20.00 uur een chat- en belsessie voor het publiek. Verschillende directeuren en medewerkers van de lidorganisaties van de SHO zullen dan vragen van het Nederlandse publiek over de hulpactie voor Haïti beantwoorden. Bellen kan via 070-3421999. Via een button op de website giro555.nl is de chat toegankelijk.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.