Home

Achtergrond 1 reactie

Nog geen groente-inkoop voor Bijeen

Bijeen, de nieuwe inkoopcombinatie van Jumbo, C1000 en Super de Boer zal in eerste aanvang de inkoop bundelen van kruidenierswaren. AGF-inkopen blijven voorlopig buiten schot. Dat laat Schuitema weten.

Bijeen is maandag met de activiteiten gestart in een nieuw kantoor in Vianen. De inkopers vergelijken de bestaande contracten met leveranciers en zullen opnieuw onderhandelen over de gebundelde inkoopvolumes tegen aantrekkelijker condities.

Bijeen inventariseert wanneer de groente- en fruitinkoop gebundeld wordt. Daarvoor worden bestaande contracten tegen het licht gehouden, onder meer met The Greenery. In januari vinden traditioneel veel contractonderhandelingen plaats voor het nieuwe glasseizoen.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Kees

    Dus Als ik het goed begrijp worden de AGF mensen nog niet op de snijplank gelegd dat komt later in een speciale aanpak.

Of registreer je om te kunnen reageren.