Home

Achtergrond

Nog elf Nederlanders vermist in Haïti

Het aantal Nederlanders dat nog wordt vermist na de aardbeving op Haïti, is gedaald tot elf.

Dat maakte het ministerie van Buitenlandse Zaken dinsdag bekend. Maandag was het lot van twintig landgenoten nog onbekend. Volgens het ministerie zijn acht Antillianen en een Arubaan inmiddels terecht.

Onder de elf vermisten zijn de twee Nederlandse echtparen met hun drie adoptiekinderen. Deze zeven personen verbleven in het ingestorte hotel Villa Therese. Ook wordt gezocht naar twee Antilliaanse mannen die in het eveneens ingestorte hotel Montana verbleven. Verder is van twee andere Antillianen nog niets vernomen.

Enkele van de Antillianen die sinds dinsdag terecht zijn, zaten al thuis.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.