Home

Achtergrond

Nepdieren te koop in Dierenpark Emmen

De lichtsculpturen die te zien zijn op het China Festival Of Lights in Dierenpark Emmen worden de komende weken via Marktplaats geveild.

Dit maakt het dierenpark bekend. Het lichtspektakel, dat nog tot 7 februari te bezoeken valt, bestaat uit verlichte sculpturen van dieren die gemaakt zijn van rupscoconnen en ander natuurlijk materiaal. Dierenpark Emmen had de Europese primeur van dit festival, waarvoor 44 Chinese kunstenaars waren overgevlogen.

Omdat veel bezoekers van het festival aangaven het zonde te vinden als de sculpturen vernietigd zouden worden, is gekozen voor de verkoop ervan. Vanaf 20 jan kan er op de beelden geboden worden. Het is de bedoeling dat de nieuwe eigenaren hun pronkstukken zelf in de dierentuin ophalen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.