Home

Achtergrond 1 reactie

Milieubalans en Natuurbalans verdwijnen

De jaarlijkse Milieubalans en Natuurbalans verdwijnen.

In plaats daarvan gaat het Planbureau voor de leefomgeving (PBL) eens in de twee jaar een Balans voor de leefomgeving uitbrengen. In tussenliggende jaren komt het PBL dan met een publicatie, waarin dieper wordt ingegaan op specifieke thema’s. Dat meldt minister Jacqueline Cramer (Vrom) in een brief aan de Kamer. Reden voor de wijziging is dat de huidige Balansen door hun frequente verschijnen aan belang zouden hebben ingeboet. De eerste Balans voor de leefomgeving verschijnt dit jaar al.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    gert

    Oude wijn in nieuwe zakken,reken maar dat de milieulobby daar weer goed vertegenwoordigd is

Of registreer je om te kunnen reageren.