Home

Achtergrond 1 reactie

Michelle Obama verrast toeristen Witte Huis

Toeristen die woensdag het Witte Huis bezochten, beleefden de verrassing van hun leven: zij werden niet door een of andere gids onthaald, maar door Michelle Obama persoonlijk.

De First Lady had hiertoe besloten om te vieren dat haar man Barack één jaar president is van de VS. De bezoekers kregen allemaal een handje van de presidentsvrouwe. Michelle Obama werd vergezeld door Bo, de hond van de familie. Die begroette de gasten soms wat overenthousiast, zodat de First Lady hem tot de orde moest roepen met bevelen als: ,,Bo! Rustig!''

Toen de Obama's hun intrek namen in het Witte Huis, maakten zij bekend dat zij de presidentiële residentie meer open wilden stellen voor de burgers. Volgens officiële cijfers hebben tijdens het eerste jaar van Obama's presidentschap meer dan 614.000 mensen het Witte Huis bezocht, onder wie toeristen en bezoekers van tuinfeesten.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    sjeng

    Leuk om te lezen dat ze een nederlandstalige hond hebben (bo rustig!)

Of registreer je om te kunnen reageren.