Home

Achtergrond 2 reacties

Meer dan 10.000 ondertekenaars petitie

Meer dan tienduizend mensen hebben de internetpetitie van studente Viola Poelert tegen de ruiming van geiten ondertekend.

De studente van de Hogere Hotelschool in Leeuwarden begon de petitie net voor kerst. De bedoeling is om de petitie na het reces aan te bieden aan de Tweede Kamer.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  zwartebroeker

  De petitie van de PvdD staat op bijna 45.000 handtekeningen. Dat zijn dus, incl. dubbeltellingen, ruim 50.000 Nederlanders die zich hebben uitgesproken tegen het afmaken van gezonde dieren. Dat is teleurstellend weinig.
  Ter vergelijking: tijdens de mkz-crisis haalde de Dierenbescherming ruim 700.000 handtekeningen op, en Ent Europa ruim 500.000.
  Verklaring ?
  Het Nederlandse volk is in grote meerderheid alleen nog geïnteresseerd in ZICH ZELF. Hún gezondheid loopt gevaar, hún dieren worden gespaard, dus waar zouden ze zich druk om maken ?
  Een gevaarlijke situatie, want de bacterie is komende zomer echt niet uitgeroeid ! LNV heeft een license to kill voor verder gaande maatregelen !

 • no-profile-image

  spotvogel

  Het is inderdaad alarmerend dat maar zo weinig mensen nog geinteresseerd zijn en steun betuigen aan deze petitie. Wat dat betreft speelt LNV (want dat is de aanjager achter de ruimingen) het wel erg geraffineerd. En levensgevaarlijk! Zij hebben de Q-koorts vier jaar lang ongemoeid gelaten en kozen het kerstreces uit om te gaan uitvoeren wat al lang in de planning zat: het wegsaneren van een sector die zich, tégen de zin van de ware machthebbers op het agri-industriële speelveld in, gedurende het voorbije decennium steeds breder heeft ontwikkeld. Het zou goed zijn als morgen de pers te hoop zou lopen in Hoogersmilde, want wat daar gebeurd tart werkelijk alles. Hoe totalitair kan een rechtsstaat zijn!!

Of registreer je om te kunnen reageren.