Home

Achtergrond

Lelie Cantarino doet het goed in de markt

De spierwitte lelie 'Cantarino' van Marklily wordt wereldwijd volop uitgeleverd en doet het goed in de markt.

Grote witte bloemen, een mooie knopstand, uitstekend gewas en een goede houdbaarheid zijn daaraan debet.

In de keuringszaal is een vaas met deze voortreffelijke lelie te zien. Naast andere lelies van Marklily, zoals de roze Lilium 'Energetic' en de lichtroze L. 'Willeke Alberti', die sinds de introductie enkele jaren geleden in Keukenhof een goede plek in de markt heeft veroverd.

Ook staan in de keuringszaal nog een aantal gesneden Hippeastrums van goede kwaliteit. Onder andere Berbee Amaryllis toont perfecte kwaliteit van onder meer de groen getinte Hippeastrum 'Melfi', de witte grootbloemige H. 'Lumière' en de oranjerode H. 'Pompidou'.

Foto

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.