Home

Achtergrond 2 reacties

LNV organiseert conferentie over Q-koorts

Het ministerie van LNV organiseert in februari een internationale conferentie over Q-koorts, samen met de Europese voedselautoriteit Efsa en het Europese centrum voor ziektecontrole (ECDC).

Dat schrijft minister Gerda Verburg aan de Kamer. Ook wil Verburg Q-koorts agenderen op de EU-landbouwraad van februari, waarbij ze aandacht zal vragen voor de status van Q-koorts op Europees niveau.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  jan

  De warming up van beinvloeding van het maatschappelijk klimaat en debat is begonnen en in volle gang.

  Het zou wijs zijn van de Minister van LNV om met beinvloeding van de samenleving te wachten tot het moment waarop de onafhankelijke commissie - ik geef de voorkeur aan een parlementaire enquete - haar rapportage heeft uitgebracht.
  Ook de wetenschappelijke onderzoeken van Rivm e.d.. zijn nog niet gepresenteerd.'

  Ik snap 2e Kamerleden echt niet die dit pruimen.
  Als de zaken onder de rechter zijn, weet Den Haag het erg goed: geen commentaar.
  Welnu handel dan nu evenzo.

 • no-profile-image

  juvenalis 2

  Dit is waarlijk de onbeschoftheid ten top! Maar het kan wellicht ook de zwanenzang zijn van een ministerie dat al vele jaren lang alle elementaire regels van fatsoen, beschaving en respect aan de met drek bevuilde modderlaarzen heeft gelapt. KAMER doe waarvoor de GEMEENSCHAP je betaald en in wiens naam gij zich VOLKSVERTEGENWOORDIGER moogt noemen: stel een PARLEMENTAIRE COMMISSIE in en haal de onderste steen boven. Graaf en wroet in de onwelriekende mestvaalten die de namen Braks, Gabor, Kalden, Joustra, Veerman en Verburg dragen. En rust niet voordat recht gedaan is aan tientallen miljoenen ten onrechte beestachtig vermoorde dieren, de duizenden zwaar beschadigde families, de honderden tot de bedelstaf gedreven ondernemers en de vele, vele tientallen hopelozen die de enige redding in het beëindigen van hun leven zagen! Kamer, doe wat je hebt te doen. Doodt de draak. Redt de democratie en ons rechtssysteem!
  Verdrijf de Satan van de Bezuidenhoutseweg! (Forum Romanum Imperii Domitiani Declamatore Decimus Iunius Iuvenalis, Anno Domini 2010)

Of registreer je om te kunnen reageren.