Home

Achtergrond 1 reactie

Kraaiende haan scoort metalhit op Youtube

Een vogel heeft een hit gescoord op videosite Youtube.

Nee, het is geen zoetgevooisde nachtegaal of een merel, maar een haan. Het dier kan zijn schorre, luide gekraai wel een tijdje volhouden.

Dat lijkt wel een vertolker van het ruige muziekgenre death metal, moet een Britse muzikant hebben gedacht. Hij componeerde speciaal voor de haan een zompige begeleiding, en heeft dit onder het gekraai gezet. Het effect mag er zijn: het verschil tussen de haan en het gebrul van een death metal-zanger is niet te horen. Het filmpje is tot gisteren al meer dan een half miljoen keer bekeken.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Monique Vos

    Echt een leuk begeleidend muziekje voor de agent die onder zijn pet een hanekam mag dragen "lach" <> (Een agent mag onder zijn politiepet een hanekam dragen. Dat blijkt uit een uitspraak van de Centrale Raad van Beroep in een door de Nederlandse Politiebond NPB aangespannen rechtszaak).

Of registreer je om te kunnen reageren.