Home

Achtergrond 3 reacties

Klink in gesprek met Q-koortspatiënten

Minister Ab Klink van Volksgezondheid bezoekt dinsdagavond een groep Q-koortspatiënten in de Brabantse gemeenten Bernheze en Maasdonk.

Klink gaat daarmee in op een uitnodiging van de burgemeesters. Dat hebben beide gemeenten vandaag laten weten. Klink wil in gesprek met de Q-koortspatiënten om te horen welke gevolgen de ziekte voor hen heeft. Sinds 2007 zijn er in Bernheze en Maasdonk ongeveer driehonderd personen ziek geworden door de Q-koorts.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  geen boer

  inderdaad, misschien dat Zembla eens een docu over Lyme maakt? Want ja, dat die teken zich in bosjes ophouden is toch al heel lang bekend? Schande dat er nog niks aan gedaan is!

 • no-profile-image

  echtgenote van lyme patiënt en een geruimd bedrijf

  Wanneer gaat Klink met Lyme patiënten in gesprek om tot de conclusie te komen om al onze bossen in Nederland te ruimen. 0-tolerantie?
  Waarom dan wel gezonde geiten ruimen

 • no-profile-image

  Ria

  Gaat Klink straks praten met gentech.patiënten of doet hij dat nu dus, al neemt hij het woord niet in de mond? Hebben we feitelijk te maken met een gemuteerde bacterie door die immuun is geworden voor anti-biotica door gentechvoer? Wat is het volgende? Wie is de volgende?

Of registreer je om te kunnen reageren.