Home

Achtergrond 2 reacties

Kamer houdt extra debat over Q-koorts

De Tweede Kamer houdt morgen een debat over de bestrijding van de Q-koorts.

Dat heeft de vaste commissie LNV van de Tweede Kamer vanmiddag besloten onmiddellijk na terugkeer van het Kerstreces. De Kamer heeft er behoefte aan op de hoogte te worden gesteld over het ruimingsproces, over het ontzien van de kinderboerderijen en het perspectief van de geitensector.

Het overleg met de ministers Verburg (LNV) en Klink (VWS) zal morgenmiddag plaats vinden op een nader te bepalen tijdstip.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    zwartebroeker

    Tijdstip en discussie op : <>

  • no-profile-image

    Jan Braakman

    Studente Viola Poelert wil het Q-koorts-overleg in de Tweede Kamer aangrijpen om de door haar geïintieerde internetpetitie aan te bieden. De petitie heeft inmiddels meer dan elfduizend handtekeningen. De vergadering van de Tweede Kamer-commissie is openbaar.

Of registreer je om te kunnen reageren.