Home

Achtergrond

Jumbo schuift winkels door naar C1000

Jumbo Supermarkten en C1000 hebben bekendgemaakt welke tachtig Super de Boer-winkels verdergaan onder de vlag van C1000.

De transactie is onderdeel van de overname van Super de Boer door Jumbo. De ombouw van de winkels zal stapsgewijs twee jaar in beslag nemen, aldus Jumbo.

Bij de overname was afgesproken dat tachtig van de driehonderd Super de Boer-winkels naar C1000 zouden gaan. Over het bedrag dat met de verkoop van de tachtig winkels is gemoeid, doen de partijen geen uitspraken.

De betreffende winkels zijn deze week op de hoogte gebracht. Het gaat niet alleen om filialen, maar ook om winkels van zelfstandige ondernemers. Jumbo en C1000 hebben gezamenlijk bekeken welke winkels het beste bij welke formule zouden passen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.