Home

Achtergrond 1 reactie

Honderdduizend bijen gedood

Vandalen hebben bij bijenvereniging Ambrosius in Dongen twee bijenkasten vernield.

Daardoor zijn honderdduizend bijen om het leven gekomen, meldt Omroep Brabant. Het is al de tweede keer in een paar weken dat de kasten worden kapotgemaakt. Ook zijn er ruiten van het verenigsgebouw ingegooid. De voorzitter vermoedt dat jongeren uit de buurt de daders zijn. Hij heeft aangifte gedaan.

Administrator

Eén reactie

 • no-profile-image

  Sake

  Hier als het kan moet je bij posten,en zodra ze weer bij de bijenkasten komen,moet je zoveel klappen uitdelen dat ze niet meer kunnen lopen,want dit slaat toch nergens op,ben zelf geen imker maar wel een liefhebber van bijen,maar dan ook van alle soorten,jammer dat ik zo'n eind bij jullie weg woon,want ik zou wel willen posten.
  Ik wens jullie als vereniging veel wijsheid om dit opgelost te krijgen.
  M.vr.gr.
  Sake

Of registreer je om te kunnen reageren.