Home

Achtergrond

Grote IPM inzending Nederlandse boomkwekerij

Traditiegetrouw domineert de Nederlandse boomkwekerijsector tijdens de internationale sierteelttentoonstelling IPM in het Duitse Essen.

Onder de paraplu van Plant Publicity Holland (PPH) doen maar liefst 58 bedrijven mee aan de collectieve inzending. Sommige op individuele basis, andere in samenwerking met collega-bedrijven. Het Nederlands boomkwekerijsortiment is in haar totaal vertegenwoordigd, van laanbomen tot en met waterplanten.

PPH besteedt ook veel aandacht aan de nieuwe consumentencampagne Colour your Life, die vanaf 1 januari 2010 al in vier landen waaronder Duitsland draait. Via de Colour your your Life website kunnen kwekers, handelaren en detailhandel onder andere postermateriaal voorzien van eigen logo of afbeelding.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.